Klinik Ro og Velvære
by Sanne Mai Olesen
klinikroogvelvaere@gmail.com 60173786

Japansk Cosmo Lifting

Denne behandling er den originale Japanske Cosmo Lifting fra den førende internationale ekspert og skaber af metoden, Lone Sørensen. En behandling, hvor både dit ansigt og din krop afbalanceres.

Japansk Lifting en skøn ansigtsbehandling som renser, opstrammer og afstresser. Behandlingen er god for blodgennemstrømning i din hud, så du får en bedre glød. Derudover balancerer behandlingen, hele din krop og beroliger og afstresser dit nervesystem.

Japansk Cosmo Lifting kombinerer Ansigts Refleksterapi, akupressur, lymfedrænage og dyb ansigtsmassage. Ved brug af specielle teknikker, løsnes der op for eventuelle muskelspændinger, og vævet drænes for væskeophobninger og gamle affaldsstoffer. Ved hjælp af 2 forskellige massager med lange dybe stræk på ansigtets muskler og væv samt stimulering af 24 akupunkturpunkter og drænage af lymfesystemet, styrkes strømmen af energi gennem meridianerne og påvirker derved hele kroppens energisystem, så både ansigtet såvel som kroppen afbalanceres. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Endvidere virker behandlingen utrolig afslappende og afstressende.

Du bestemmer selv om du skal starte med hovedbundsmassage eller om du gennem behandlingen skal have lagt 2 ansigtsmasker.

Første maske er en hvid jordmaske uden tilsætningsstoffer, som dybderenser for urenheder, fugter, fjerner døde hudceller og hjælper med at forny hudceller.

Anden maske er en hyben liftingmaske som indeholder fine partikler fra den naturlige tørrede hyben uden tilsætningsstoffer. Den efterlader huden blød og afslappet.

Behandlingen afsluttes med en naturlig hybencreme, som er uden tilsætningsstoffer og rig på C-vitamin og indeholder tretinoin. Tretinoin er det aktive ingrediens i mange anti-rynkeprodukter, der anvendes af dermatologer.

Japansk Cosmo Lifting, LUKSUS

Hvis du har svært ved at vælge, så har du også mulighed for at få Japansk Cosmo Lifting, LUKSUS i 90 min. som består af hovedbundsmassage, to masker og en blid fodmassage. 

 

Hvad kan du opnå med Japansk Cosmo Lifting:

  • Dyb afstresning af krop og sind

  • Stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler

  • Afspænder ansigtsmusklerne

  • Indre glød og klar udstråling

  • Opstramning af ansigtshuden

  • Formindskelse af de fine linier og hævelser i ansigtet

  • Reducering af misfarvning og poser under øjnene

  • Formindskelse/Fjernelse af “bekymringsrynke” i panden

  • "Naturlig ansigtsløft"