Klinik Ro og Velvære
by Sanne Mai Olesen
klinikroogvelvaere@gmail.com 60173786

Hvem er jeg...

Jeg er uddannet pædagog i 2004 og har arbejdet indenfor faget lige siden. Omkring 2010 var jeg på en arbejdsplads, hvor jeg for første gang i mit liv mærkede hvad et dårligt arbejdsmiljø kan gøre ved os. Jeg var ikke god til at mærke efter og valgte at overse de faresignaler min krop sendte mig. Det gik fint i ca. et halvt år og så sagde min krop fra og tog magten over min situation. Det var virkelig en grim oplevelse, at "ens verden" forsvinder ind i en grå tåge/osteklokke og man slet ikke kan kende sig selv mere, men i dag har jeg indset at det faktisk var ”en gave” og måske er det en sjælsaftale. Det var hårdt at komme tilbage og der var mange sving på vejen, det største sving var da jeg måtte indse at jeg ALDRIG blev den ”gamle Sanne” igen - der var en ”ny Sanne”, som jeg skulle lære at kende.

En ”ny Sanne” der nemmere bliver påvirket af udefra kommende ting, en ” ny Sanne” der begyndte at mærke efter og stille flere dybe spørgsmål til sig selv. En ”ny Sanne” der begyndte at gå mod strømmen og lytte mere efter sin indre stemme/mavefornemmelse. Det var meget skræmmende i starten, men i dag er jeg utrolig glad for disse evner. Selvom det er mange år siden, så arbejder jeg stadig med det. Det kan nogle gange være svært at skulle lytte til sin indre stemme og handle på det.

Min rejse/sjælsaftale er grunden til at jeg står, hvor jeg står i dag - jeg blev nemlig nysgerrig på kroppens måde at reagere på og fik en stor lyst til at udvikle mig som menneske og ikke mindst hjælpe andre mennesker til at mærke sig selv. Gennem min udvikling som menneske har jeg fundet inspiration i det spirituelle og har den dag i dag fundet min vej til, hvordan jeg gerne vil hjælpe andre mennesker til at finde indre ro, harmoni og velvære i livet.

 

Kurser & uddannelser

Japansk Cosmo Lifting v. Lone Sørensen
   
Trauma - Bipolarterapi v. Lone Sørensen
   
Master Sindet med neurozone og refleksterapi v. Lone Sørensen
   
Integeret Hotstone Massage Terapi v. Gitte Seiding
   
Reiki 1 og 2 grad v. Gitte Seiding
   
Reiki 3. grad - Reiki Master v. Gitte Seiding
   
Bambusmassage Skønhedshuset Vejle
   
Voksbehandling Krop/ansigt Skønhedshuset Vejle
   
Power Healing v. Malene Ratajczak
   
Anatomi og fysiologi v. Kjeld Bruun Jensen
   
Sygdomslære v. Kjeld Bruun Jensen
   
12 timers førstehjælpskursus v. Lone Brøndum

Jeg er færdiguddannet zoneterapeut fra TKZ-skolen Juni 2024 - der vil være mulighed for behandling til elevpris frem til og med 14/6 2024.