Klinik Ro og Velvære
by Sanne Mai Olesen
klinikroogvelvaere@gmail.com 60173786

Healing

Når man healer er det overførsel af energi fra en ikke-fysisk kilde via healeren til klienten. Dette energi-tilskud hjælper både din krop og dit sind med at genfinde sin naturlige balance og reparere sig selv. Healing er en mild og behagelig form for terapi. Jeg har to former for healing i klinikken Reiki Healing og Power healing.

Hvordan foregår healing:
Hvis vi ikke har haft en afklarende samtale inden du kommer i klinikken, så får vi en kort snak om dine problematikker og dine forventninger/ønsker til behandlingen. Selve behandlingen foregår på den måde at du ligger på briksen under et tæppe, fuldt påklædt. Behandlingen er nænsom og blid, hvor jeg placerer mine hænder på forskellige positioner på kroppen.

 

Reiki-healing bringer dit energisystem i balance, så din krop og dit sind kan opnå optimal trivsel. På den måde kan Reiki hjælpe med at lindre og forløse alt fra fysiske skader og sygdomme til psykiske problemer og endda anspændte situationer.

Reiki Healing virker positivt på evnen til selv at finde fysisk og psykisk balance, den giver mental ro og følelsen af indre balance og når man er i denne tilstand, kan vores krop restituere sig og genoprette biologisk og mental ligevægt. Den har en særdeles god indvirkning på stress og lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed. Reiki løsner blokeringer, dæmper angst og uro. Den er med til at styrke dit immunforsvar og løfte dit generelle energiniveau i kroppen. 

Reiki er et kraftfuldt værktøj til selvudvikling og kan højne din livsglæde. Den kan styrke dig igennem svære beslutningsprocesser og støtte dig gennem sorg og livskriser. Reiki er også god, hvis du er udfordret af koncentrationsproblemer eller indlæringsproblemer.


Power Healing repræsenterer den nye tids healings energi. Der arbejdes på fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt plan. Der heales efter et 7 trins system. Under healingen skabes en god jordforbindelse, en afbalancering af chakraer og energifelt (aura), genopretning og forstærkning af energibanerne i torsoen og en mental healing. Der åbnes op for sjælsenergien, her forløses forankrede følelser og tanker. Der afsluttes med en karmaforløsning, hvor der sker frigørelse fra tidligere livs ubalancer og negative energier.

Herefter bliver healingen individuel og tilpasset dig fra gang til gang. Power Healing er særlig effektiv til at genoprette stressramte celler, at rette op på eftervirkninger af medicin, smertelindring, ledsmerter, organhealing og til at skabe ro i krop og tanker. 

I Power healing tages engleenergier med indover, deres energier har meget høje healings frekvenser blandet med utrolig meget kærlighed- og glædesvibrationer. Derudover anvender jeg også en gang imellem krystaller ved denne healing.

Jeg healer IKKE:
•    Hvis du har meget dårligt hjerte og pacemaker. 
•    Hvis du er gravid.

Er du i tvivl om, hvilken healing du skal vælge, er du velkommen til at ringe til mig på 60 17 37 86 til en gratis kort afklarende samtale, hvor vi finder ud af, hvilken healings form, der er mest egnet til din problematik. Du kan også sende en mail/Messenger besked for afklaring.