Klinik Ro og Velvære
by Sanne Mai Olesen
klinikroogvelvaere@gmail.com 60173786

Bestilling

Ordren igangsættes efter modtaget betaling. Skriv venligst ordreid i betalingsoverførslen - kan ses i mailbekræftelsen.

Sendes til nærmeste GLS-pakkeshop

Fragt 49,-

Handelsbetingelser

Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen
Jasminalle 26
6920 Videbæk

Tlf. 60173786
Mail: klinikroogvelvaere@gmail.com

Cvr. 41936681

Betaling:
Bankoverførsel. 

Fragt:
Jeg sender til hele Danmark (dog ikke Færøerne og Grønland). Jeg benytter GLS og dine varer vil blive leveret til nærmeste pakkeshop. 

Fragtprisen er 49 kr.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil, som udgangspunkt blive leveret 2-3 hverdage efter bestillingen. – men, da armbåndene også bliver lavet på bestilling, kan der i nogle tilfælde være en længere levering 5-10 dage.

Afhentning i Klinikken. 

Reklamationsret.
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen inden for en rimelig tid. Hos mig anses en rimelig tid max. 2 måneder, medmindre andet er aftalt. Ved returnering af reklamation refunderer Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen rimelige fragtomkostninger. Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Ved returnering i forbindelse med reklamation skal perlerne og elastiksnoren returneres.

Ved returnering skal Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen kontaktes.
Klink Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen
Jasminalle 26
6920 Videbæk

Mail: 
Klinikroogvelvaere@gmail.com

Der modtages ingen forsendelser pr. efterkrav.


Fortrydelsesret.
Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

De 14 dages returret starter den dag din pakke er leveret i pakkeshoppen og returomkostningerne afholder du selv.

Ønske om fortrydelsesret skal sendes på mail til klinikroogvelvaere@gmail.com senest 14 dage efter leveringen og være mig i hænde senest 14 dage efter, at jeg er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.  I mailen skal du huske at oplyse, hvorfor du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. HUSK: at skrive det kontonummer, hvor pengene skal returneres til.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom og jeg modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, jeg har modtaget den retur.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: - varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dette vil betyde os mig, at hvis dit armbånd bliver lavet på dine mål så vil der ikke være mulighed for at benytte fortrydelsesretten. 

Varens stand ved returnering.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion Hvilket betyder at du må prøve varen, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen at vurdere varens stand.

Tilbagebetaling.
Fortryder du dit køb, få du det beløb du har indbetalt for armbåndet (fragten returneres ikke returomkostningerne afholder du selv). I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes varens købsbeløb.

Ved fortrydelsesretten gælder overstående se returret.

Tilbagebetaling gennemføres ved bankoverførsel – jeg kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil jeg har modtaget varen retur, medmindre du fremlægger dokumentation for at have returneret varen.

Klagemuligheder.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. 

Du kan klage til Center for Klageløsning via klageportalen for Nævnenes Hus
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Kunde- og privatlivspolitik.
Jeg foretager registreringer af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Dine personlige oplysninger bliver kun registeret i mit kundekartotek og du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. Jeg videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre.

For at kunne indgå aftale med Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen har jeg brug for følgende oplysninger:

•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer 
•    E-mail adresse 

Som registreret hos Klinik Ro og Velvære by Sanne Mai Olesen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilken oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du ifølge persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til klinikroogvelvaere@gmail.com  

Bestillingsformular

Din bestilling

0

Navn

Gade og husnr.

Postnr. & by

Telefon

E-mail

Kommentarer

Levering

Betaling

Bekræfter at have læst vores handelsbetingelser