Klinik Ro og Velvære
by Sanne Mai Olesen
klinikroogvelvaere@gmail.com 60173786

A R M B Å N D  by Sanne Mai

Smukke unikke krystal og sten armbånd.

Jeg laver armbåndene når de bliver bestilt, så derfor må der også påregnes en levering på 7-10 dage efter armbåndet er bestilt. Da det er naturperler vil perlene kunne variere i farve fra de perler der er på billederne.

Armbåndene fåes:

  • Med platinbelagt messing vedhæng.
  • Med guldbelagt messing vedhæng.
  • Med lille guld glasperle.
  • Med lille sølv glasperle.

Armbåndet er onesize (ca. 18 cm) og laves med en stærk elastiksnor - Hvis armbåndet ønskes større koster det 3 kr. pr. ekstra perle.

Perlerne er 6 mm. hvis anden størrelse ikke er oplyst ved beskrivelsen

Akvamarine guld el. sølv perle

175,00 DKK

Akvamarin er til dig der gerne vil bringe ro og til dit sind. Den lindrer stress og støtter dit mod og indre styrke. Akvamarin hjælper til at håndtere sorg, stress og vrede. Det er en kraftfuld energi, der kan hjælpe dig til at skabe positive forandringer i dit liv.

Amazonit (lys turkisgrøn) guld el. sølv perle

150,00 DKK

Er en sten der er god til at bakke dig op og minde dig om, at du er stærk. Den er god til at hjælpe dig med at finde indre styrke og stå ved dig selv. Den tiltrækker positiv energi og kan hjælpe dig til at leve et sundere liv. Amazonit er god til at berolige nervesystemet og hjernen.

Amazonit siges at være en kraftfuld og magtfuld sten. Det siges at den kan hjælpe os til at være opmærsomme på vores dårlige vaner og negative tanker og handlingsmønstre

Den afhjælper smerter og spændinger i nakke, skuldre og hovdet.

Ametyst

130,00 DKK

Styrker dig i mental klarhed og i at mærke din intuition. Den er behjælpelig ved stress, tankemylder og bekymringer. Ametyst skaber ro og balance ved at fjerne vrangforestillinger og unødvendige forstyrrelser, som kan "sløre" vores tanker og følelser. Ametyst skaber overblik og hjælper med at træffe de rigtige beslutninger, samtidigt med at den giver mod og styrke til at stå ved dem. 

Angelit

130,00 DKK

Bringer en energi, som er fredfyldt og beroligende. Angelit støtter dig i situationer, som du følelsesmæssigt har svært ved at være i. Den skaber forbindelse til engle, samt spirituelle og åndelige vejledere, derfor kaldes den også englesten. Den har en healende egenskab, som bidrager til at øge din bevidsthed og beskytter hele din krop. Den er med til at fremme medfølelse, fred og menneskelighed. Angelit hjælper dig til at finde mod, styrke og handlekraft og giver ro, balance og healing.

Aventurin (grøn) guld el. sølv perle

120,00 DKK

Grøn aventurin repræcentere kærlighed og giver en lykkefølelse og lethed. I de tunge perioder i livet hjælper den dig med at blive løftet op og give dig tro på livet. Den stimulerer det positive i dig og arbejder i alle energicentrene. 

Den perle jeg har pt. er lidt lysere end på billedet. 

Bjergkrystal guld el. sølv perle

110,00 DKK

Bjergkrystal er en meget rensende krystal, som giver styrke og løfter positive energier. Dens vibrationer skaber harmoni, overblik og stimulerer dine intuitive evner. Bjergkrystal giver klarhed og indsigt og afbalancerer din krop fysisk og psysisk - den healer overalt.

udsolgt

Blå Koral guld el. sølv perle

140,00 DKK

Blå koral giver fred i både krop og sjæl. Den er god hvis du gerne vil styrke dine relationer til andre og gør det letterer for dig at acceptere det nye. Den bærer energier af kærlighed, fred, inspiration, mod og accept. Det siges at blå koral stimulere de clairvoyante evner og vil få dine guider tætter på.

1 STK. MED GULD PERLE TILBAGE.

Fancy Jaspis guld el. sølv perle

120,00 DKK

Den hjælper os til tankemæssigt at kunne holde lidt fri og tage tingene, som de kommer. Fancy Jaspis har blide energier og er derfor god til at bringe blance i både kroppen og sindet samt at fjerne negative energier. Den stimulerer os til at være til stede her og nu. Fancy Jaspis er meget velegnet, når vi krampagtigt holder os fast i situationer/oplevelser af angst for at miste kontrollen. Den vil hjælpe os til at slippe kontrol.

Grå Agat (mat) guld el. sølv perle

110,00 DKK

Hjælper dig til øget klarhed og styrken til at stå ved dig selv. Den er god, hvis du har svært ved at stå fast i din beslutning og ændre dine gamle vaner. Grå agat er også effektiv i situationer, hvor du har brug for at tilgive dig selv og så styrker den evnen til at bevare roen og overblikker når du møder livets små og store udfordringer.

UDSOLGT

 

 

 

 

Honning Calcit

120,00 DKK

En sten, som giver håb for fremtiden. Den styrker din tro på at der er en mening med alt. Honning calcit hjælper til en dybere forbindelse til din spirtualitet og hjælper dig med at vende negative tanker til positive. Den giver dig mulighed for at handle i kærlighed og bevidsthed om din samhørighed med uiverset. I meditation grounder den dig og hjælper dig til at holde dit fokus på det jordiske såvel som det åndelige.

Jordbærkvarts guld el. sølv perle

125,00 DKK

Har en beroligende og positiv effekt på nervesystemet. Den sætter dig i stand til at handle ud fra kærlighed og indre stemme i langt højre grad end du måske er vant til. Den giver modet til at starte på nye ting i dit liv.

Kiwi Jaspis

120,00 DKK

Er en plejende og støttende sten, som er god at have på sig i stressede perioder, da den hjælper dig til at føle ro i kroppen. Den hjælper med at rense din aura og kan absorbere negative energier. Kiwi Jaspis forbinder dig til moder jords vibrationer og giver dig indre ro, harmoni og balance.

Kunzit

190,00 DKK

Lærer dig at lytte til dit hjerte i stedet for at tænke og analysere, den vil hjælpe dig til at ture overgive dig til den ernergi, der føles stærkest i dit hjerte. Det er en krystal der minder dig om, at på trods af perioder med modgang og problemer er der intet, der IKKE kan overvindes, og vores største styrke kommer fra at have et tillidsfuldt og åbent hjerte.

Kunzit er en meget beroligende sten, som opløser stress og balancerer krop, sind og sjæl. 

Det er en sprituel sten med høje vibrationer. 

 

Månesten

150,00 DKK

En sten til dig der gerne vil forbinde dig med de feminine energier. Månesten styrker dine intuitive evner og åbner op for nye indsigter og styrker dig i følelsen af, at være god nok som du er. Dens energi er god til at omfavne dig og give dig troen på, at det hele nok skal gå.

Mosagat guld el. sølv perle

110,00 DKK

Mosagat styrker din selvtillid, selvaccept og hjælper dig til at finde indre ro og balance. Den giver dig mod og viljestyrke og hjælper dig hvis du i perioder har brug for lidt ekstra overskud. Mosagat giver dig jordforbindelse og hjælper til god kommunikation.

Røgkvarts (4mm) guld el. sølv vedhæng

110,00 DKK

Røgkvarts kan hjælpe dig til at skabe en god jordforbindelse. Den renser for negative tanker, følelser, angst og depression. Røgkvarts hjælper med at fjerne mentale og følelsesmæssige blokeringer, lindre smerte og fjerner negativitet fra kroppen.

1. STK. TILBAGE MED SØLV VEDHÆNG.

Rhodonit guld el. sølv perle

110,00 DKK

Den har kærlige energier, som kan hjælpe dig med at få den kærlighed du ønsker. Den hjælper dig med at opnå ro og tryghed i alle situationer og hjælper dig til at dæmpe angst og uro i kroppen. Den giver dig styrke og jordforbindelse.

 

Rosenkvarts guld el. sølv perle

110,00 DKK

Giver en beroligende, bekræftende og blød energi, samt hjælper til at hele stress og spændinger. Rosakvarts kan give gode drømme og tryghed i søvnen. Det er en dejlig blid sten der går ind og afbalancerer hjertecentret. Den udsender blide kærlige vibrationer og opsuger negative energier.

Stenen symboliserer harmoni, ro og kærlighed.

Rosenkvast guld el. sølv vedhæng

110,00 DKK

Giver en beroligende, bekræftende og blød energi, samt hjælper til at hele stress og spændinger. Rosakvarts kan give gode drømme og tryghed i søvnen. Det er en dejlig blid sten der går ind og afbalancerer hjertecentret. Den udsender blide kærlige vibrationer og opsuger negative energier.

Stenen symboliserer harmoni, ro og kærlighed.

Turkis guld el. sølv perle

110,00 DKK

Den healer både din fysiske krop og følelsesmæssige smerte. Turkis afbalancerer og hjælper med at bringe balance ind i dit liv. Den er god hvis hvis du har svært ved at lytte til dit indre og hvis du har svært ved at sætte grænser. Turkis hjælper dig til at handle ud fra hvad du har brug for og lyst til.

Turkis bringer klarhed, åben kommunikation, frihed og optimisme til dig.